Terug                                                               Reageer

 Berichten / Mails            Dagboek vanaf 1-11                 Dagboek vanaf 26 -10                             Dagboek vanaf 16 -10                      

Hallo ginds,
Mijn vingers hebben even kunnen rusten. En het typen lukt me weer, een beetje.
Weten jullie dat Lindsay buiten een B/N BEKENDE NEDERLANDER. Ook een B/V BEKENDE VLAMING aan het worden is!
Tot in Parijs zelfs hebben we meegeduimd! (Herman woont daar nu).Maar in ieder geval Lindsay heeft de allure van een echte V.I.P..En een goede ondersteuning! Tot horens of kijk!
Koen
 
  Hai familie,
Het ziet er allemaal goed uit he! Fijn dat ze stukje bij beetje weer opknapt er is ook geen betere plek dan thuis om lekker bij te komen! Lekker bij pap en mam en je zus rustig aan opknappen.
Ik wens jullie nog veel sterkte en kracht in de komende tijd en hoop dat het bijna weer dagelijkse ritme snel weer het ritme van alledag wordt.
Groetjes esther lourens
Ik lees dat het goed gaat met Lindsay, ze is thuis en doet goed haar best, heerlijk om te lezen, van jullie ervaringen word ik stil, er straalt levensmoed uit en ook nog geluk, proficiat, gauw tot ziens!
Eugeen
 
 
dag mensen,
heb jullie laatste dagboekverslag gelezen en je kunt haast niet geloven dat in korte tijd zoveel is gebeurd! zal zo af en toe weer even kijken maar het hoorde bij mijn dagelijkse dingen! Even kijken hoe Lindsay het maakt en even kijken hoe het met jullie allemaal gaat en inderdaad iedereen houdt van Lindsay en iedereen heeft ook respect (voor jullie doodnormaal) op de manier waarop jullie de dingen oplossen en mee om weten te gaan! Ik weet ook wel dat je veel meer aankunt dan je zult denken.(helaas ook door de tijd heen er achter gekomen) Maar momenten van geluk, jongens geniet ervan!! He he .....dat moest er even uit!
Heel veel groetjes van deze kant en hoop dat in de toekomst met het gymmen en oefenen nog heel wat mogelijk is voor jullie.
jan greetje roy mariska en ronnie

Hoi Geert,
Wat heeft Lindsay veel meegemaakt zeg. En wat een mooie manier om familie, vrienden en collega’s op de hoogte te houden van de operatie en de nasleep. Ik was erg geroerd tijdens het lezen. Heel veel succes, vooral voor Lindsay, met de revalidatie! Wat ik me afvroeg.. Ernestine heeft samen met
Desiree Pardon een Kinderpagina in Raakpunt ingesteld. Zou jij aan Rhona willen vragen of zij misschien een verhaaltje zou willen schrijven over de ziekenhuisopname van haar zus? Hoe was het voor haar om Lindsay te zien in het ziekenhuis, om haar ouders te moeten missen, om naar het Ronald McDonaldhuis te gaan, enzovoorts. Als ze er geen zin in heeft, is dat uiteraard prima! Het zou voor het maartnummer zijn, dus de deadline ligt dan ergens half januari. Wil je me laten weten of Rhona er zin in heeft? Alvast bedankt!
Groet, Saskia

Rhona heeft dit toegezegd dus straks in maart iedereen het blad Raakpunt aanschaffen zie www.vogg.nl

 
 
Hallo Elly, Geert en Rhona, 
Fijn dat Lindsay weer thuis is!
Ze is een doorzetter, dat lees ik wel uit jullie dagboek. En dat ze zo snel opknapt is inderdaad een wonder.
Ik was ontroerd door wat je (Elly)  zei over andere kinderen in het ziekenhuis. Dat je het gevoel hebt dat het altijd erger kan, als je het vergelijkt met nog veel ziekere kinderen. Terwijl ik denk dat de verzorging van Lindsay toch ook niet makkelijk is.
Die andere ouders, van die ziekere kinderen, zullen misschien ook weer vergelijken en zeggen dat ze het best treffen en de voordelen opnoemen van hun eigen lieve kind. Dat is toch heel mooi.
Succes met de revalidatie van jullie wonderkind!
Veel groetjes van Texel,
Marianne

Hallo  Elly, Geert en Rhona
Wat heerlijk dat Lindsay  weer thuis is. In haar eigen omgeving zal zich nog beter voelen dan in het ziekenhuis. Bovendien kunnen jullie ook wat tot rust komen, want aldoor naar het  ziekenhuis en de spanningen die daar het gevolg van zijn vreet energie. Wel wacht er nog veel werk voor revalidatie, maar in de thuissituatie is dat goed te doen. Heel veel sterkte en geluk gewenst
Jan en Hetty Hoornsman

 
 
He lieve Lindsay, Elly, Geert en Rhona,
Wat fijn dat je alweer thuis bent Linds. Mooi om te zien hoe je alweer lekker wat dingetjes kan doen en dat je weer een beetje opklaart. Ik hoop dat jullie straks weer in een wat rustiger vaarwater zullen komen. We komen snel een keer langs!
Liefs Kim
Mooi zeg deze website over Lindsay en en het verhaal over wat jullie allemaal meemaken. Geweldig dat het allemaal zo goed gaat! Ik hoop dat dit zich doorzet! Succes en sterkte!
groetjes, Anita in 't Veld
 
 
Hallo Wat goed dat Lindsay alweer thuis is !!!
Kan ze lekker thuis weer aansterken. Voor jullie allemaal fijner en rustiger.
Mocht ze even goed snel naar huis zeg! Ik had een paar dagen even niet gekeken op de site. Dus wij waren erg blij verrast dat Lindsay alweer lekker thuis was.
Wij hopen dat Lindsay snel weer de oude is.
Veel groetjes Nico,Wendy en Ruud Borst
hoi allemaal
het blijft goed gaan he, gelukkig maar, volgens mij moeten jullie ook echt bijkomen van alles, lijkt mij zo! Blijf het dagboek volgen en ben blij voor jullie allemaal dat het positief blijft gaan.Heel veel groetjes uit Beerta,
 
  Hoi Geert en familie,
Lekker! Jullie dochter en zus weer thuis. Scheelt een hoop heen en weer gereis enz denk En ik hoop voor jullie en Lindsay dat het verdere genezingsproces ook goed gaat, gisteren wat pijn las ik, maar hopelijk is dat maar tijdelijk.
Het ga jullie goed verder,
groetjes Anja Bakker
Wat een geweldige foto van Lindsay rechtop zittend!
groetjes jos, inge en kids.
 
 
Hoi Geert en Elly,
Ik heb via jullie website (waarom eigenlijk alleen op naam van Geert?) de ervaringen van en met Lindsay gevolgd. Een goed idee trouwens om het zo te doen! Hartstikke lekker dan ze nu weer thuis is. Lijkt me voor jullie ook een grote rust te geven.
Groeten, Kees de Ruiter
lieve mensen wat heerlijk dat Lindsay weer thuis is wens jullie nog heel veel sterkte toe, die jullie best nog nodig zullen hebben  geef Lindsay een dikke pakkerd van mij met veel liefs Gerrie bus begeleidster Troubadour

  Toppie luitjes,
Na zelf een aantal drukke dagen gehad te hebben, lees ik nu even in alle rust het dagboek door van jullie Lindsay. Fantastisch te lezen hoe goed het allemaal gaat. Moet jullie erg goed doen, dat het allemaal zo is gelopen. Ik wens jullie ook namens El en de kids veel sterkte maar vooral ook plezier in de komende tijd. Ik ga er vanuit na alles gelezen te hebben, dat dit gaat lukken.
Nogmaals toppie toppie en tot mails of tot ziens,
Raymond

Hoi fam. Benjamins,
We zijn net terug van vakantie en ik dacht laat ik eens kijken op de site hoe het met Lindsay gaat, tot mijn grote verbazing en vreugde is ze al weer thuis. Wat heerlijk voor haar en voor jullie allemaal. Wat een ontzettend dappere meid!!! Ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan en als we iets kunnen betekenen voor jullie dan doen we dat heel graag. En Elly, neem de raad van Paula ter harte!
Groeten,Cees, Cathy ,Maud,Martijn en Fleur

 

 

Hoi Lindsay Ik een paar dagen niet op de site kijken, tot mijn verbazing ben je weer thuis, hartstikke goed. Ik hoop dat het straks met revalideren ook zo goed gaat heel veel sterkte ermee en hoop je gauw eens weer te zien.
Marianne Schrader
Beste Geert, Elly, Lindsay en Rhona, 
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met het feit dat Lindsay nu weer lekker thuis is. Voor zover ik het kan volgen gaat het gelukkig naar omstandigheden goed met haar en met jullie! Jullie hebben hele zware weken achter de rug, maar zo te lezen is er heel veel steun geweest en het is inderdaad ongelooflijk wat vrijwilligers allemaal doen. Dat is van onschatbare waarde en het mooie is dat het van twee kanten werkt: het geeft -in dit geval- jullie steun en het geeft die mensen heel veel voldoening om te zien dat ze jullie kunnen steunen in zo'n moeilijke tijd. Jullie bevindingen zijn heel ontroerend om te lezen. Heel fijn dat we op deze manier geïnformeerd mogen worden en met jullie mee mogen leven. Ik wens jullie een heel fijn weekend toe en ook voor de komende tijd héél veel sterkte. Niet alleen Lindsay doet het geweldig, maar ook jullie zijn kanjers! Ik heb groot respect voor de wijze waarop jullie dit allemaal doorstaan. Heel veel groeten,
Corrie
 
 
Hai familie Benjamins, 
Geweldig, allen weer thuis in je eigen bed. Komt er wat rust dat goed zal doen aan het herstel van Lindsay en zoals Geert al schrijft wat de voeding betreft, je kent je eigen kind toch het best. Geniet maar lekker van de taart en soesjes en wij nemen nu ook een lekker belgisch biertje en toosten op een spoedig herstel van Lindsay.
Groeten van Agnes en Willem
ha luitjes
we zijn net weer thuis van ons uitje en het eerste wat ik gedaan heb is op de site kijken en post en gelukkig was er positief bericht!!
he he want voor wij weg gingen was er geen dagboek bericht en ik heb er steeds z on rot gevoel van gehad.....ben nu erg blij voor jullie!! een taaie die Lindsay......en jullie natuurlijk ook!hoop dat jullie nu een klein beetje bijkomen en Lindsay op haar tijd rustig aan weer opklaart en dat het allemaal tot een positief resultaat komt!!
heel veel groetjes
jan greetje en de kinderen!!!
 
  Hallo familie Benjamins,
Wat lekker he weer lekker thuis, lekker in je eigen bedje El. Wat ziet ze er stralend uit op de brancard, het lijkt de koningin wel. Lekker gezellig met de familie weer bij elkaar. Heel fijn weekend samen, misschien kan ze weleven lekker een frisse neus halen, het is hier op de thermometer 18 graden. Bij Reinie, is het dan 25, dan zal het bij jullie nog wel warmer zijn, nou dikke kus van ons allemaal,
Nico, Gerda, Katie, Tonie, Clint en Jane
Hallo,
Ik dacht eens kijken hoe het met Lindsay daar in het VU is blijkt ze al weer
heerlijk thuis te zijn! Wat fijn voor iedereen en wat is dat evengoed snel gegaan!
Nu opknappen: dat kan het beste vanuit je eigen bed en je eigen huis. Het lijkt me een hele toestand wat jullie hebben doorgemaakt(vooral voor Lindsay) Maar ik hoop dat het nu alleen maar beter wordt en dat Lindsay zich snel weer de oude voelt en dat jullie het ziekenhuis leven snel achter je laten.
Groeten van Jacco, Marijke, Hessel en Mila
.
  Wat lekker dat ze weer thuis is. Nu kan ze in een vertrouwde omgeving opknappen Zonder mensen met witten jassen die misschien weer wat van haar zouden willen. Het verloopt dan wel op Lindsays tempo maar het gaat vooruit! Daar gaat het om.
Het gezin is weer bij ellkaar. Heel veel beterschap nog met zijn allen en tot snel. Groetjes, Marita en de hele familie Volger natuurlijk.
Lieve Lindsay 
We zijn allemaal blij dat je weer thuis bent en dat je nu maar gauw herstelt uiteraard in je eigen tempo.
We dragen je een warm hard toe en vele lieve groetjes van ons en een dikke zoen van Fenny en Ton.
 

                                                                               

Ik hoorde van Bart zijn moeder dat jullie een site hadden over Lindsay.
Ik wens Lindsay een spoedig herstel toe en dat zij weer snel een vrolijk meisje wordt. Wij wensen  jullie veel sterkte toe in deze extra drukke tijd en hoop jullie beide weer te ontmoeten met Sinterklaas 
Met vr,gr. Oma en opa van Bart Kraak    
Lieve mensen jullie zonnetje weer thuis, gefeliciteerd,daar gaan wij ook taart op eten Lindsay. Wij kijken al uit naar de foto,s thuis. Alle vier weer op de Sinckelsant, het zal niet allemaal zo gemakkelijk gaan,maar dit hebben jullie toch maar. Veel liefs oom Arend en tante Gerda.
 
 
Gefeliciteerd Lindsay, eindelijk weer thuis.
Geert, Elly en Rhona hopelijk wordt het nu voor jullie ook wat rustiger. 
Groetjes van Hans, Roelie en Tamara

Hallo Geert en familie,
Zo dat gaat allemaal voorspoedig. Twee dagen niet op de site gekeken en Lindsay is thuis. Een fijn weekend met zijn vieren.
Groeten Lotte

 
 
Hallo Lindsay 
Wat een operatie zeg. Wij hoorden ervan van Alena en van andere ouders. Dus gauw op de website gekeken. Nou een duidelijk verslag. We zijn blij dat het allemaal gelukt is en hopen dat je heel gauw weer de oude (of eigenlijk de nieuwe met rechte rug) bent. Wij vermaken ons ondertussen met de zuurstoftherapie die al kleine vooruitgangetjes teweeg heeft gebracht. Daardoor hebben we het een beetje druk, maar we mailen nog wel eens een verslagje. Veel liefs en de groetjes aan je ouders en zus
van Ella en de rest van de familie.
We hopen dat je weer gauw een sterke rug hebt.
Hallo Geert, Elly, Rhona en Lindsay,
Een vrolijke boel, zo ziet het eruit op de foto, leuk al die clowns, vooral ook afleiding voor Lindsay. Gelukkig want dat heeft ze nodig, zo te horen heeft Lindsay het behoorlijk zwaar (jullie natuurlijk ook). Maar zij moet het allemaal ondergaan. Een goed teken dat jullie site zo vol raakt, iedereen leeft mee met jullie en ik wens jullie dan ook weer veel sterkte.
groetjes Hetty
 
  Wat een goed nieuws! Wat heerlijk dat ze naar huis mag!
Lindsay, laat je maar lekker verwennen thuis! Heel veel sterkte met je herstel! En Geert, Elly en Rhona succes en sterkte verder met de verzorging van jullie kanjer! (jullie zijn zelf trouwens ook kanjers!)
groetjes Marije Dito
Fijn dat Lindsay weer thuis komt of al is.
prettig weekend
Caroline
 
  Hallo allemaal!
Hopelijk mag Lindsay  naar huis. Zal jullie allemaal goed doen.
Hopelijk gaat alles goed en als Lindsay thuis komt: een goed samenzijn toegewenst!
Lia, Gerrit en kinderen.
Lindsay wordt verzorgd, Troubadour bedankt voor de mooie toilettas

Haar adres is
VU Medisch Centrum,
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam
Kinderafdeling 9C kamer 42

 

  hOi DaAr, eEn vRaAgJe?
mAg iK sToPpEn mEt dUiMeN, mIjN vInGeRs zIjN sTiJF vAn HeT dUimEn, eN iK kAn NiEt mEeR tYpEn! iK vInD hEt MaGnIfIeK dAt HeT zO pRacHtIg GaAt MeT LiNdSaY, dE mEdIsChE wErElD sTaAt VoOr NiEtS sTiL!
En voor jullie Geert, Elly en Rhona, daar heb ik maar één belgisch woord voor.
CHAPEAU! Koen Gebruers
Hallo Elly Geert, Lindsay en Rhona,
Ik had al eens een mail gestuurd maar zie ons er niet tussen staan, dus weet niet of het aangekomen is. Wat gelukkig dat Lindsay, zo opknapt, ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, wat heerlijk om te zien. En wat zal het lekker  wezen weer thuis. Je wordt daar zo geleefd, en als gezin uit elkaar getrokken hè.
We hebben heel veel aan jullie gedacht. En vooral meegeleefd met jullie allemaal, ook naast het bedje is vreselijk !!
Je meisie zo ziek te zien !!!
Ik wens jullie alvast veel sterkte thuis, van het weekend !!
En denk ook een beetje aan jullie zelf !!
Veel liefs Jannes, Simone , Sven en natuurlijk MITCH !!!!
 

 

 

Hallo lieverds,
Ik las in Mitch zijn schriftje dat linds was geopereerd, en dat we het konden volgen. Dus ik ga naar de website, en schrik me lam. Ik wist niet dat het gebeuren moest, en ik verwachte hier ook niet zo,n grote operatie. Onze kinderen worden ook wel eens voor iets minder ernstigs geholpen toch. Wat heb ik met linds te doen, maar ook zeker met julle !!! Want het is ook erg als je dagen aan dat bed zit, en je ziet je grietje zo, al weten we natuurlijk dat dit moet !! Wat zullen jullie er tegen op gezien hebben. Ik ga het volgen, en vind het ook super spannend, ik leef met jullie mee. Voor linds een hele dikke knuffel van Sven en een (klein) hoofdbonkje van Mitch. En van Jannes en mij een lieve kus, en we denken erg aan haar. Hou jullie goed, en ik mail nog wel eens een keer.
Liefs Simone

Hartstikke goed. Wij komen morgen heel eventjes aan, zo tegen half drie. Doei, Gerhard en Erika.

 
  Hoera, feest!!! Wat fijn voor jullie en natuurlijk ook voor Lindsay dat
ze morgen thuiskomt. Een heel fijn week-end met z'n viertjes. Graag
komen we een keertje langs, maar jullie zeggen maar wanneer het uitkomt
hoor. Veel liefs van Jos ,Inge , Koen en Ilse.
lieve luitjes,
sinds het begin van het vervolg-dagboek lijkt er een nieuwe fase begonnen te zijn in lindsay's leventje. ongelooflijk, we slaan het blad om en..... ontmoeten een gezond kind! heerlijk, wat is het de laatste 2 dagen toch snel gegaan. we zijn, met jullie, ongelooflijk blij. maak er maar een groot feest van, jullie hebben het verdiend... alle 4. tot gauw/mails.
jean-pierre, jan en elma.
 
  Geweldig goed bericht voor Lindsay en jullie, morgen feest( niet te veel
bier geert).
Kees/dini
Lieve familie Benjamins, 
wat fijn dat Lindsay naar huis mag. We wensen jullie morgen een feestelijke dag toe en komen zo snel mogelijk na onze vakantie bij Lindsay langs. 
Groetjes van Elmar, Ellis, Lieke en Dennis
 
  Fijn dat Lindsay weer wat opknapt, het zou fijn zijn de hele familie het weekeinde weer thuis te zien. Het is best wel stilletjes hier…..aan de Sinckelsant! Veel liefs van ons allemaal,
Jordy Susan Sander Ruud Lia,
Hoi Geert, Elly, Lindsay en Rhona
Elke morgen op het werk even lezen hoe het met jullie gaat .
Fijn te weten dat het nu beter gaat met Lindsay hopen dat ze gauw naar huis mag.
groeten Yvonne
 
 
hallo Lindsay ,Rhona,Geert en Elly
Wat een goed bericht op 26 oktober,en Lindsay wat zie je er al weer goed uit
Zelf in je rolstoel,en alweer een glimlach,ik heb veel bewondering voor je.
Nu nog eten en drinken,en dan inderdaad misschien snel naar huis.
Ik hoop voor jullie allemaal dat het lukt
Veel succes de komende dagen
jose
Ongelofelijk! wat zit ze prachtig recht! En wat ziet ze er ineens mooi uit! Prachtfoto's! dat doet een mens goed om te zien....! Ik denk veel en vaak aan jullie. ik hoop maar dat ze gauw naar huis mag, dan komt het met het eten ook wel goed. heb je al patat met mayo geprobeerd? was het enige wat Skye erin hield na drie dagen spugen.... Heel veel sterkte en kus van Skye, liefs, Sanne.
 
 
Hoi Elly en Geert,
 Wat heerlijk dat er nu weer een opgewekte Lindsay te zien is.
Heel veel liefs voor jullie en een knuffel voor ons meisje. 
                        groetjes, Hendri.
Beste Geert, Elly en Rhona en lieve Lindsay 
Hier even een berichtje van ons (de bus) wij hopen met jullie mee dat ze weer gauw gaat eten en dan lekker thuis bij komen van deze zware weken.
Wij wensen jullie heel veel sterkte en voor Lindsay beterschap toe.
Darek, Daniëlle, Pascal, Solane, Fenny en Ton.
 
  hallo, Geert en Elly
het is al de tweede keer dat we mailen maar dat is niet zo gek als je zus en jouw vriendins zus in het ziekenhuis ligt. wat stom dat Lindsay weer een slangentje moest. kan ze al zelf weer goed eten? toen wij daar waren (vandaag) kon ze het al aardig goed.
liefs,Rhona en Lacina en (roesje) (moest van Rhona)
Hoi luitjes
Wat een goed nieuws van de geslaagde operatie en een hele bijzonder manier om iedereen te informeren via deze site. Het maakt ook heel duidelijk hoe jullie je erbij voelen en hoe jullie alles beleven, heel bijzonder. Ik hoop dat Lindsay snel hersteld en dat jullie haar lekker mee naar huis mogen nemen. Veel sterkte de komende tijd. Groetjes van Kim Ruiter
 
 
Hallo allemaal, 
Gister in het zwembad hoorde ik van de operatie van Lindsay. Wat een toestand en vreselijk spannend. Net op jullie website alles gelezen. Dat is trouwens wel handig, hoef je niet telkens alles te herhalen. Heel veel succes allemaal. Vooral Lindsay, maar ook de rest. En Elly denk je af en toe wel even aan jezelf. (toch al niet je sterkste kant) Sterkte en tot schrijfs. 
Arie, Paula, Mees, Stern en Gors.
Hallo
Wat fijn dat het elke dag beter gaat met Lindsay. Erg handig en leuk is jullie website. Wij hebben regelmatig even gekeken hoe het met Lindsay ging. Nog even door zetten en misschien over een paar dagen naar huis?
Groetjes Nico,Wendy en Ruud Borst
 
 

 

Hallo Geert, Elly en Rhona, 
Wat ontzettend leuk de website. Op deze manier blijven we goed op de hoogte. We zijn heel blij te lezen dat het naar omstandigheden redelijk goed gaat met Lindsay. 
Is er iets wat wij zouden kunnen doen? Er zijn al verschillende meiden die hebben aangeboden om een middag naar Amsterdam te komen zodat jullie even weg kunnen bij het bed van Lindsay. Ik weet niet of jullie dit zouden willen, maar mocht dat wel zo zijn kunnen jullie bellen met Alena om iets af te spreken. Alena is iedere dag aanwezig behalve maandag. 
Ze willen het graag doen hoor dus laat dat geen reden zijn om niet te bellen.
 
Groetjes,
Marion en verder iedereen van de Troubadour

Meiden we vinden het in elk geval super aardig, we reageren even telefonisch
Geert en Elly

hoi Elly,Geert,Rhona,en Lindsay.
Wat een kanjer ben je toch,zo'n zware operatie. Hopelijk gaat het elke dag wat beter met je. Ik wens jullie allemaal sterkte de komende dagen. En Lindsay hopelijk tot snel. Ik denk aan jullie 
groetjes jose
 
 
Wat fijn dat het met Lindsay nu zoveel beter gaat Woorden schieten
tekort van emotie!! De liefde straalt van de foto's af. Dikke duimen voor onze grote meid en veel liefs voor jullie allemaal van ons viertjes.
Groetjes Inge.
Hallo Geert, Elly en Rhona, wat fijn om te lezen dat de operatie geslaagd is en dat het met kleine stapjes beter gaat. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Groeten Rieni Heemskerk
:
 
Lieve Allemaal, 
Gerda vertelde me over de operatie die Lindsay heeft moeten ondergaan. Wat een spannende tijd voor jullie. Ik ben heel blij dat de operatie geslaagd is en dat Lindsay een mooie rechte rug gekregen. Nu nog opknappen en revalideren, dat zal nog heel wat geduld en traantjes van Lindsay vragen maar zo te lezen is ze ondanks alles zelfs nu nog een lachebekje. 
Fijn dat alle zorg en vrijwilligers zo,n steun kunnen geven. Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe en hopelijk mag ze snel weer naar huis naar jullie vertrouwde omgeving. 
Lieve groeten van Hermien ( Mien)
 

Lieve mensen ik wil jullie een heel veel sterkte met Lindsay toe wensen. Hoop dat ze snel weer bij jullie thuis zal zijn

lieve groetjes
en voor Lindsay een dikke pakkerd
Gerrie  begeleidster van de troubadour  ( bus) 

 

 
  Hallo Geert Elly en Rhona.
We vinden het heel fijn dat de operatie goed geslaagd is GEFELICITEERD.
We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke weken onze
gedachten zijn bij Lindsay en bij jullie
groetjes dini en kees 
Wat een ontroerende foto's van Lindsay, precies zoals ze is!  Met een lieve glimlach. Fijn dat het elke dag een beetje beter gaat. Veel liefs
van Jos ,Inge en kids.
 
 
Hallo,
Wat is het toch een lieve dappere meid.
En dat ze door haar lach jullie alweer een beetje gerust kan stellen. Nou Lindsay we missen je hoor op de Jongleurs.
En iedereen op de troubadour heeft het over je. Hoe zal het met Lindsay gaan?
We hopen je snel weer te zien hoor.
groeten Annemieke,
Hoi Elly, Geert, Lindsay en Rhona, 
Blij te lezen dat de zware operatie geslaagd is, wat spannend allemaal zeg. Best ontroerend zoals ze daar zo ligt, aan al die slangen en dat ze nog niet helemaal wakker is, lijkt me ook erg moeilijk allemaal. Sneu hoor.
Heel slim om het op deze manier te doen via internet, dat scheelt een hoop gebel. 
Heel veel sterkte en dat Lindsay meer weer heel gauw de oude mag worden. 
Groetjes, Aleida de Vente
 
  Hallo Geert en familie,
Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen met de operatie en dat het nu ook voorspoedig gaat. Veel sterkte voor de komende tijd.
Lotte
Hoi Elly, Geert, Rhona en Lindsay, 
Net weer even gelezen op jullie site hoe het gaat. Ik kan me voorstellen dat je zakdoeken nodig hebt! Je kind zo mee te maken, in zo'n bed met slangetjes en toestanden, dan gaat er heel wat door je heen. Maar ook als je al die lieve reacties leest van jullie omgeving, dat is toch ook wel erg ontroerend.
Iets heel anders, volgens mijn kalender was Geert gisteren jarig. Ik kan me voorstellen dat jullie daar nu niet veel aan doen, maar een felicitatie kan toch geen kwaad: Geert van harte! Ik blijf jullie sterkte wensen en ik hoop dat Lindsay straks profijt heeft van de operatie. 
Liefs Marianne
 
 
Hallo Geert, Elly en Rhona 
We zijn blij dat Lindsay zich er zo goed doorheen slaat. Fantastische meid, toch!! We schrokken wel een beetje toen we de foto's zagen. De laatste berichten zijn positief, hopelijk blijft dit zo. Mensen, heel veel sterkte en geef Lindsay een dikke kus van ons.
We denken aan jullie, Hans Roelie en Tamara
Dat is zeer zeker goed nieuws! Op de goede weg dus, vooral doorgaan op deze manier. Sterke meid is het ook he! Kanjer is het!
Groetjes Esther.
 
  Hallo Geert,
Reageren op je web lukt me niet goed! Maar je ziet dat het duimen en vertroetelen helpt. Ook blijf ik dat doen tot ik kramp krijg in mijn vingers. Nog veel goede moed, en ik blijf volgen. Sterkte in het hoge noorden, en dikke kus aan allen.
Koen
Hallo,
Wat een goed bericht, mooi kado op je verjaardag Geert.
Gefeliciteerd met deze mooie volgende stap.
groetjes Nico, Gerda Katie Tonie Clint en Jane
 
  Hallo Geert, Elly, Rhona en Lindsay,
Het eerste weekend is voorbij, het lijken mij spannende dagen, gelukkig gaat het langzamerhand wat beter met Lindsay zoals jullie schrijven in het dagboek.
Geert, bij deze hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, het lijkt mij het mooiste cadeau dat Lindsay weer opknapt, iedere dag een klein stukje. Fijn dat ze weer ademt, ook al is het samen met de machine en dat ze reageert op jullie op stemmen. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met jullie.
sterkte, veel groetjes Hetty.
Hoi Benjamins & C°
Die Lindsay toch, flinke meid.
Graag traag en je komt er wel en met een glimlach genees je zo veel beter.
Lieve groeten sonia en Koen 
 
  Beste familie Benjamins.
Het is geweldig dat resultaten van de operatie zo goed zijn en dat de ademhaling van Lindsay weer op gang is gekomen. Ook fantastisch dat jullie nu al contact met haar hebben! Dit zijn toch de eerste belangrijke stappen voor een verder herstel dat jullie nu met meer vertrouwen tegemoet kunnen zien. De spanning moet enorm zijn geweest! Ik wens jullie heel veel sterkte en blijf de ontwikkelingen volgen op de website.
groeten André Lokkerbol
Hoi Elly en Geert,
Fijn om te horen dat operatie is gelukt, als zijn er toch wel wat spannende complicaties. Maar wat moet haar eerste lachje een geruststelling zijn geweest voor jullie. We hopen en bidden dan ook dat het verdere genezingsproces goed mag verlopen en wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Bid, geloof en vertrouw in de dingen die gaan gebeuren!
Heel veel liefs van Alfred en Engly
 
 
Hallo, gaat het een beetje met jullie? Wat zal het allemaal spannend geweest zijn en natuurlijk nog. Toch kijk je er altijd weer van op dat kinderen zo flexibel zijn. Van te voren denk je hoe zal het allemaal gaan, en zal ze niet erg boos op ons zijn. Maar je ziet het ze wordt wakker met een lach naar jullie. Ze vertrouwd jullie zo dat ze weet dat jullie het beste met haar voor hebben. De komende tijd zal nog erg vermoeiend voor jullie zijn, ik hoop dat alles verder voorspoedig zal gaan. Maar zoals je al zei, bij onze kinderen gaat alles wat trager. Daarom denk vooral ook goed om jezelf, jullie moeten het samen wel vol kunnen houden. Ik zal de ontwikkelingen blijven volgen en wens jullie heel veel sterkte. 
Groetjes Cor en Ria Goet
Lieve Lindsay, Elly, Geert en Rhona,
wat een dappere meid is ze toch. Ik ben blij dat alles goed verlopen is.
Lieve Linds, we missen je wel op de Jongleurs! Een dikke zoen van ons allemaal.
Groetjes, Judith
 
 
Lieve Lindsay, dat was even slikken toen ik de foto zag. Meisje meisje! Als het het doel maar dient. Fijn dat je vandaag weer zelf bent begonnen met aansterken. open je oogjes maar en geef papa en mama een grote knipoog. Dat hebben ze wel verdiend! Hou je taai, we steken een kaarsje voor je aan naast die van Ties. zet hem op! we denken aan je (jullie) Liefs, Skye en Sanne.
 Ps met mij gaat het goed, ik wil alleen niet kruipen met dat blok gips. Zit liever in de rolstoel en maak het huis onveilig. Tot ergernis van papa en mama, maar soms moet je iets doen om je aandacht te krijgen. Toch? Judith en Cocky hebben me vandaag gesopt onder de douche, want morgen ben ik jarig en dan heb ik lekker schone haren. Zonder ziekenhuis jokydrink! Trouwens de patatjes met Mayo bleven er wel in! Goed he? Tot gauw, doe je best!
Fijn dat het goed met Lindsay lijkt te gaan!!
Veel goeds, veel geluk, vrede, wijsheid en een echte motor toegewenst, van je beste maat Frits (kan ik nog geld van je lenen?) en hartelijke groet ook van Marjo.
 
  Hallo Geert, Elly en Rhona,
Wat goed om te horen, dat Lindsay, zelf weer mee gaat ademen, dat gaat dus echt de goede kant op en wat heerlijk, dat ze lacht, ook al begrijpt ze niet waar ze is. Misschien verkeerd ze wel net in een lekker roesje, waar ze zich lekker door kan ontspannen. Nou hopelijk blijft ze zo door gaan!!!!Heel veel sterkte maar weer hoor,een hele dikke kus
Nico, Gerda, Katie, Tonie, Clint en Jane

Dag Geert Elly en Rhona wij zijn bij Henk op bezoek en hebben net de laatste berichten gelezen. Het lijkt allemaal aardig goed te gaan. Wat een opluchting. Wat geweldig dat ze al lacht dat had je niet durven dromen. Lindsay ga zo door, wij denken aan je  en aan jullie allemaal natuurlijk. Veel lieve groeten uit Friesland, Oom Arend en Tante Gerda en Henk.

 
  Hoi Geert en Elly,
Net pas het dagboek over Lindsay gelezen. Wel constant aan jullie gedacht en ook in spanning gezeten. Fijn dat de operatie geslaagd is en nu maar hopen dat Lindsay op haar eigen rustige wijze opknapt en start met ademen. Heel veel sterkte en een dikke knuffel van ons viertjes voor Lindsay!Ook natuurlijk veel groetjes voor Rhona.
Liefs, Jos, Inge, Koen en Ilse.
hoi luitjes
heb vanavond nog op jullie site gekeken maar stond nog niets op van vandaag, hoop heel erg dat het positief is!!!
we gaan een paar dagen er tussenuit maar wou toch even laten weten dat we aan jullie blijven denken het blijft toch nog even afwachten het is zo zwaar geweest en nu nog!!! vooral mariska blijft het ook erg volgen!! Nogmaals heel veel sterkte en moed, en een knuffel voor rhona makkelijk is het allemaal niet.Hoop dat we mekaar straks in betere tijden weerzien! groetjes
jan greetje roy ronnie en mariska
 
 
Lieve Lindsay,Elly,Geert en Rhona,
Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze periode.
Lindsay ik hoop je snel weer te zien. Denk aan jullie. Veel sterkte!
Groetjes Kim
Lieve Linsay.
Gaat het goed?
Ik denk het niet.
Maar met mij gaat het wel goed.
Maar wel rot voor je.
Lievs Jane.
 
 
Hallo Lindsay, 
Wij willen even laten weten dat we aan jou en je papa, mama en zus denken in deze dagen. Wij hoorden gisteren pas dat je in het ziekenhuis lag van de mama van Bart. We schrokken er wel een beetje van, maar het is voor een goed doel.
Chelsea mist je lachende koppie vast en zeker. Donderdag was ze helemaal alleen op de groep. Vreemd hoor en helemaal niet leuk vind Chelsea het zonder al haar vriendjes en vriendinnetjes om haar heen. Lieve Lindsay we blijven jou volgen via de website. Kom op hoor, lekkere lachebek, gauw weer de oude worden en dan komen we je effe lekker knuffelen op de Troubadour.Een dikke kus van je vriendinnetje Chelsea.
Ook van haar papa, mama en broer Nevin krijg je een dikke knuffel.
hoi,
geert en Elly
wat fijn dat de operatie goed is gegaan
groetjes
jullie dochter Rhona en haar vriendin Lacina
 
  Lieve Elly en Geert,
Wat een bijzonder om jullie op internet te zien. Ik kom net bij je moeder vandaan en hoorde dat Lindsay nog steeds in een
soort slaaptoestand verkeert.We hopen dat alles geslaagd is met deze zware operatie,we leven met jullie mee.
Verder wensen we jullie sterkte in deze spannende tijd,
Groetjes van Eef en Piet Dekker.
Hoi Geert, Elly en Rhona,
De eerste stap is gelukt! We hopen dat er bij jullie veel spanning weggevallen is en dat Lindsay voorspoedig hersteld.
Veel sterkte toegewenst!!
groeten Eric, Marco, Elly en Moniek.
 
  Hallo Geert, Elly,Rhona en Lindsay.
Wij leven erg met jullie mee.
hopelijk mag Lindsay snel van de ic af. heel veel sterkte en we houden
contact. Geef Lindsay maar een dikke knuffel van mij.(Jannie). groetjes van
ons allen,Johan Jannie Lacina & Feline
Hallo Lindsay, Geert, Elly en Rhona 
Wat fijn en goed nieuws, dat de operatie gelukkig goed verlopen en geslaagd is. Heb veel aan jullie moeten denken. Woensdag tijdens de operatie ben ik naar de kapel op de Keins gegaan om een kaarsje te laten branden voor Lindsay en voor jullie gezin, dat alles goed zal gaan.
Geweldig zo'n prachtige site, met heel veel belangstelling volgen wij de ontwikkelingen en wensen Lindsay een spoedig herstel toe.
De hartelijke groeten van ons.
Agnes en Willem
 
  Hallo Geert, Elly en Rhona,
Via deze weg wil ik jullie allemaal heel veel sterkte wensen in deze spannende tijd. Gelukkig is de operatie geslaagd!! Leuk dat jullie de website bijhouden zodat iedereen kan lezen hoe het herstel verloopt.
Nogmaals heel veel sterkte! En voor Lindsay natuurlijk een voorspoedig herstel!
Groetjes Ilona Smit
Goedemorgen familie,
Wat een mooie site hebben jullie er van gemaakt! Fijn dat de operatie is geslaagd, nu op naar een spoedig herstel. Hopelijk gaat ze straks weer snel zelf ademen. Ziet het er allemaal weer wat vriendelijker uit!
Ik wens jullie heel erg veel sterkte en veel wijsheid toe!
Groetjes Esther Lourens
 
  Hallo familie Benjamins,
In elk geval goed te lezen dat de operatie geslaagd is! Nu begint alles eigenlijk nog, maar de eerste stap is gezet! Ontzettend veel sterkte en kracht voor jullie gewenst, en vooral voor Lindsay! Ik hoop dat het langzamerhand steeds beter gaat met haar, hou jullie haaks en heel veel sterkte en beterschap voor kanjer Lindsay!
Ps, mooie site trouwens....!
groetjes Marije Dito

Er ging vanochtend een zucht van verlichting door me heen toen ik las dat de operatie geslaagd was.
Moest woensdag erg aan jullie denken. We blijven duimen dat het elke dag een stapje beter gaat.
Marianne & Henk

 
 
hallo allemaal!
Wat fijn om te lezen dat de operatie geslaagd is! Wij hebben de hele dag voor Lindsay geduimd en ze is veel in onze gedachten geweest!
Wat een mooie website hebben jullie gemaakt, we zullen regelmatig even kijken naar het laatste nieuws omtrent Lindsay haar opname en herstel. Heel veel beterschap en tot gauw! groetjes Rene MJ en Manon

Hai Geert, Elly, Rhona en Lindsay, 
Wat een goed nieuws, heel fijn  dat de operatie zo goed is verlopen. Het moet een pak van jullie hart zijn. We wensen jullie allemaal nog veel sterkte en we hopen op een spoedig herstel. Elly, als alles weer achter de rug is gaan we weer eens uit eten, kun je ons alles vertellen.
Tot gauw,
Cees, Cathy, Maud, Martijn en Fleur

 
 
Beste Geert, Elly en Rhona, 
Wat een spannende tijd voor jullie! En voor Lindsay helemaal natuurlijk. Ik lees net dat de operatie geslaagd is, dat is mooi. Nu wordt het afwachten hoe ze zich houdt tijdens het opknappen.
Je kunt haar niks uitleggen, schreef je al. Dat moet erg raar zijn voor haar. En dat ze niet mee naar huis mag met jullie zal ze ook vreemd vinden.
Heel veel sterkte allemaal!
Mijn moeder steekt altijd kaarsjes aan voor zieken. Ook al ben ik niet kerks, ik vind het een mooi gebaar, dus dat doe ik nu ter plekke ook voor Lindsay! 
Veel groetjes, Marianne (en ook van Romke)
Hallo Geert, Elly, Lindsay en Rhona,
Via Ellis kreeg ik jullie website door. Wat een spannende tijd maken jullie door! Fijn dat de operatie geslaagd is! Heel veel sterkte allemaal en speciaal aan de dappere patiënt.Groeten van
Ted, Margreet, Niek en Emma
 
  Prachtig man dat alles geslaagd lijkt.. Nu de komende dagen afwachten (in spanning) en maar hopen dat het zo voorspoedig blijft gaan.We blijven het volgen.
De groetjes en houd jullie taai.
Raymond Betjes
Hallo,
Fijn dat de operatie goed gelukt is! Lindsay is ook echt een taaie.
Hopelijk kan ze snel weer de wereld in lachen en gaat haar herstel soepel
verlopen!
Groeten Marijke
 
  Hallo Geert,
Ik volg jullie leven de afgelopen dagen via je dagboek over de operatie van Lindsay. Ik heb vooral gisteren er een paar keer bij stilgestaan hoe spannend en emotioneel het voor jullie allemaal moet zijn. Gelukkig vanmorgen goed nieuws.Wat een stunt met die motoragent. Hoezo te weinig blauw op straat ..
Groeten van Marianne de Hoop
Hoi Familie Benjamins 
Wat fijn dat de operatie achter de rug is en goed verlopen is. Wij hebben veel aan jullie gedacht gisteren. We hopen dat Lindsay snel opknapt zodat ze weer snel naar huis mag. Heel veel sterkte hiermee 
Groetjes Nico, Wendy en Ruud Borst
 
  Beste Geert, Elly, Lindsay en Rhona,
Leuk dat ik zo via de website het dagboek kan raadplegen van Lindsay.
Gelukkig is de operatie bij Lindsay zoals het er nu naar uit ziet geslaagd.
Deze spannende tijd hebben jullie gelukkig weer achter de rug.
Lindsay zal nog wel een lange weg te gaan hebben om helemaal te herstellen van de operatie, maar om met een spreekwoord te zeggen er komt weer licht in de duisternis. Groeten,
Laus Visser
Hallo Geert Elly, Rhona en de belangrijkste van het stel Lindsay,
Wat een vreselijke spanning hebben jullie doorgemaakt, wat zal een dag als gisteren langzaam gaan, iedere minuut denk je aan je kind, ook winkelen is dan geen afleiding. Ik ben blij voor jullie, dat de operatie is geslaagd. Want dat is in eerste instantie het allerbelangrijkste. Toch een hele zorg minder, wel jammer van die bloeddruk, maar je zal zien ook dat komt goed. Het was ook erg ingrijpend en dan wens je dat direct alles gaat zoals jij dat wil. ook geen dwars laesie, geweldig toch. wat wil je nog meer. Sterkte want jullie zijn er nog niet,
heel veel groetjes Hetty Makkinga
 
 

Hoi allemaal,
Gelukkig is de operatie geslaagd, en is het spannendste achter de rug!
Wij hebben er gisteren steeds aan gedacht, succes met verder herstel!
Veel sterkte nog allemaal, en een dikke knuffel voor Lindsay!
Wij (Ruud en Lia) zijn een paar daagjes weg en komen zondag weer thuis. De jongens zijn er wel, daar kunnen jullie eventueel terecht als er hulp nodig mocht zijn. Groeten buurtjes Bouhuijs.

Hoi allemaal
 Ik hoorde van Gerrit dat operatie goed was gegaan nu maar hopen dat het verder ook goed verloopt. vind ze het leuk om kaarten te krijgen?
 groetjes van Yvonne
(antwoord: natuurlijk)
 
 
Lieve luitjes,
dit is voor jullie een enerverende dag geweest met een goed slot. gefeliciteerd.
tijd om even bij te komen zal er nog niet echt zijn, maar nu de spanning er af is, geeft dat in elk geval meer lucht. we denken aan jullie. sterkte, kusjes voor de meiden. fam. Roovers.
Lieve Elly en Geert, 
Wat blijft het ontzettend spannend.
Ik hoop dat jullie een beetje aan slapen toekomen. 
sterkte, Hendri     
 
 
hoi geert elly en rhona
we hebben er steeds aan moeten denken en ik heb denk ik wel 3 x bij je dagboek gekeken, gelukkig is het tot zo ver zo ver ze kunnen zien goed gegaan!
maar jullie moeten wel door een hel gegaan zijn!
Hopelijk komen er verder geen complicaties meer bij
niet om negatief te doen maar het is natuurlijk niet niets maar dat weten jullie beter dan wie dan ook, weet zeker dat ik iedere dag wel blijf volgen!
Hoop dat jullie er ook kracht uit halen uit de berichtjes van ons op de achtergrond!
Jullie troffen trouwens een menselijke agent met goede gevoelens maar ik had hetzelfde gedaan, ook al zou er een boete aan vast zitten!
de hele familie volgt jullie dagboek!
sterkte nogmaals en hoop op veel positief nieuws!!!!
gr. beerta
Ik ben erg blij om te horen dat de operatie goed is verlopen
Ik heb volgende week 3 tentamens dus ik ben in die tijd weinig op de VU maar daarna laat ik jullie nog wel horen wanneer ik jullie gezelschap kom houden
Dikke knuffel,
Marita
 
 
Beste Geert, Elly en Rhona, 
Zojuist heb ik jullie site bekeken met de foto's van Lindsay. Bij de foto, genomen op de intensive care, staat dat de operatie geslaagd is. Ik hoop dat alles heel voorspoedig zal verlopen. Heb veel aan jullie gedacht. Jullie zullen het zwaar hebben deze dagen, maar aan alle e-mails te zien hebben jullie gelukkig veel steun! Ook voor de komende dagen wens ik jullie héél veel sterkte toe; in gedachten leven we erg met jullie mee. Vele groeten en een knuffel voor jullie beide meisjes,
Corrie Nijssen en fam
Hey Elly en familie 
Hoe is de operatie gegaan van Lindsay ?
Heel veel sterkte de komende tijd met alles
wat er nog bij komt kijken.
Groetjes Yvonne (collega buitenveld)
 
 

Hallo Lindsay, Rhona, Elly en Geert
Vandaag is de dag van de operatie, een lange dag waarschijnlijk. Rhona misschien wel gewoon naar school, maar of ze dat ‘gewoon’ vindt vandaag?
Prachtig dat wij zo kunnen meekijken met jullie en af en toe een berichtje kunnen sturen om te laten weten dat we aan jullie denken en jullie veel sterkte wensen. Misschien een goed idee om iedereen die snel even een berichtje stuurt ook een kaart te laten sturen naar Lindsay?

Er is niks leukers dan veel kleurige post in een ziekenhuis te krijgen!

Groeten, Carla Kalf          

Het is dinsdagavond half elf ik denk aan jullie, en we zullen morgen aan jullie denken!
greetje jan en kids
 
  Hallo Elly en Geert,
Wat zal het morgen een lange dag voor jullie worden,
Hopelijk lukt het jullie, om de gedachten even af te kunnen leiden,
Door Amsterdam in te gaan, anders is het bijna niet uit te houden.
Heeeeeeeeeel veel sterkte dikke kus,
van Nico Gerda Katie Tonie Clint en Jane                           
Lieve luitjes,
Heel veel sterkte morgen met de operatie van Lindsay. We denken aan jullie.
Complimenten Geert voor de duidelijke berichtgeving en foto's van Lindsay.
Dikke knuffel voor Lindsay en groetjes,Jan en Marie-Louise
 
  Lieve Geert, Ellie, Rhona en Lindsay
Ik wens jullie de komende weken en natuurlijk woensdag heel veel sterkte.
Ik hoop dat de operatie goed verloopt en dat Lindsay snel weer de oude is.
Dikke Kus Nathalie
Lieve Lindsay 
De operatie is waarschijnlijk nog in volle gang, maar van deze kan wens ik je heel veel sterkte toe, ook namens de hele bus en hopen dat je weer gauw beter bent en weer mee kan. Wij zijn in gedachte bij je.
Kusjes van ons
Solane, Darek, Daniëlle, Pascal, Fenny en Ton
 
  Hoi, Geert,
Ik  kreeg op het werk het mailtje over de operatie van je dochter !! Ik hoop dat het heel goed gaat en ik zal aan jullie denken!!!
En wat een leuke site !!! Leuk die foto's. Prachtige meiden (alle 3) !!!
En het is weer bevestigd !!! Vrouwen zijn gewoon mooier dan mannen !!!!
Heel veel sterkte in de komende tijd en ik  zou het leuk vinden te horen hoe het is afgelopen met de operatie  van Lindsay !! Heb je al zoveel beperkingen, moet je ook nog eens worden geopereerd. Gewoon K....... (dat mag eigenlijk gewoon gezegd, maar ik doe het toch maar niet).
Groeten van Marjo.
Ik zal af en toe 's kijken op je site.. !!!
Beste Lindsay en familie, 
Wat een spannende tijd gaan jullie tegemoet! Ik hoop dat alles goed zal verlopen en het gewenste resultaat wordt bereikt.
Veel sterkte toegewenst. Via de website volg ik jullie.
Heel veel groetjes,
Anneke van der Laan, kinderfysiotherapeute
 
 
Geert, Elly, Rhona en vooral LINDSAY: 
Veel sterkte tijdens deze spannende dagen. Ik heb jullie site even bekeken, hartstikke leuk. Ik volg het verloop met belangstelling. 
groeten,
Henk Vunderink

En sterkte toegewenst aan jullie allen.
Met vriendelijke groet

Nico den Houting

 
 

Voor Lindsay een dikke knuffel, en heel veel succes met de operatie en sterkte allemaal! En dat we Lindsay maar gauw weer langs zien lopen en koekeloeren.
Groeten buurtjes Bouhuijs.

Voor het eerst jullie familie site bekeken,ziet er gezellig uit!
Fijn dat we jullie kunnen volgen! Vooral nu Lindsay zo'n spannende tijd
tegemoet gaat. We duimen voor jullie op de 19-de.
Groeten van Marijke
 
  Beste Geert,Elly en Rhona en natuurlijk Lindsay
Veel sterkte de komende tijd toegewenst.
Wij denken aan jullie
Lia, Gerrit en kinderen
Lieve familie, Heel veel sterkte de komende dagen. Ik vind deze site echt heel leuk en ik zal dan ook de ontwikkelingen op de voet blijven volgen. Succes voor jullie allemaal. Groetjes Rieni Heemkerk  
 
Hallo Geert, Elly en Rhona 
Wij, iedereen van de Troubadour, wensen jullie enorm veel sterkte de komende dagen. In ieder geval hopen we heel erg dat de operatie nu door gaat. Het moet toch een keer gebeuren. We zullen de web-site in de gaten houden zodat we kunnen zien hoe het met jullie gaat. 
Groeten,
allemaal van de Troubadour
Beste Geert, Elly en Rhona, 
Heel veel sterkte toegewenst bij de operatie van Lindsay en vooral ook voor Lindsay het allerbeste
En een goede en succesvolle afloop van de operatie en de tijd daarna.
Groeten van Jan Kerkhoff
 
  Hallo Geert, E+R,
Ik wens jullie veel sterkte bij deze ingreep van Lindsay.
Ik duim zeker mee voor een goede afloop, en zal zeker volgen op de web.
Vertroetel (is verwend, knuffel, kus enz.) Lindsay veel van mij!
Tot horens of kijks,
Koen

 

 

Lindsay met het cadeau van de collega's
van P. en O. en Automatisering.


 
Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende week, als we kunnen helpen door bv Rhona op te vangen na school doen wij dat graag. 
Groetjes van Elmar, Ellis, Lieke en Dennis
Hoi Geert, Elly, Rhona en Lindsay,
Heel veel goeds toegewenst aan jullie allemaal. Hartelijke groet (uit Ierland),
Frits
 
 
Hallo,
wat een leuk idee om en dagboek bij te houden over de operatie en opname van Lindsay. Zo houd je iedereen op de hoogte, en voorkomt lange tijdrovende telefoongesprekken. Natuurlijk altijd wel erg goed en lief bedoeld, maar toch je kunt het er dan niet zo erg bij hebben. Heel veel sterkte de komende tijd, we zullen aan jullie denken.
Groetjes Cor en Ria Goet.
Hoi Familie Benjamins en C°
Veel moed en doorzettingsvermogen, we duimen van uit ons huisje in Antwerpen.
Dikke zoen,
Sonia en Koen
 
 
Geert, Elly en Rhona,
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd.
In gedachten zullen we bij jullie zijn.
Heel veel groeten,
Corrie Nijssen
Elly, Geert, Rhona, Lindsay en Waf: heel veel sterkte bij - en succes met - de komende operatie van Lindsay!!
Gr. Sjoerd Ribbers.
 
 
Lieve  familie,
heb zojuist in jullie site gebladerd, hartstikke leuk. heel professioneel. leuk om zo lindsay's ontwikkelingen te volgen.
ik wens jullie alvast heel veel sterkte toe en laten we hopen en bidden dat alles naar wens verloopt. groeten en een speciaal kusje voor lindsay.
Elma Roovers
heel veel sterkte en succes allemaal!
dikke knuffel voor Lindsay
Marita Volger
 
 
hallo elly geert rhona en lindsay,
heel veel sterkte toegewenst de komende tijd, van ons allemaal hier, een mooie site, we zullen het volgen! Het is nodig maar dat neemt niet weg dat het heel veel spanning met zich meebrengt! ik heb veel aan jullie gedacht en was toch al van plan een mailtje te zenden! hier was laatst nog een mevrouw die ook een lich. en geestelijk gehandicapt jongetje had, en die zei dat het zo moeilijk was om aan rolstoel aangepaste wagen enz. te komen toen heb ik het nog over jullie gehad!
nogmaals heel veel sterkte en we houden contact!
greetje jan roy en mariska en ronnie
Hoi Elly, Geert en Rhona,
We begrijpen uit de mail die je ons stuurde dat het een spannende tijd voor jullie wordt.
We leven met jullie mee en zullen het blijven volgen op de website.
Ik hoop dat de operatie het beoogde effect heeft en dat het goed mag lukken.
We wensen jullie erg veel sterkte en zullen voor jullie bidden!
liefs, 
Engly en Alfred
 
Lindsay in haar bedje, ze vindt het erg leuk.
Terug