Terug                                                               Reageer

 Berichten / Mails            Dagboek vanaf 1-11                 Dagboek vanaf 26 -10                             Dagboek vanaf 16 -10   

Namens Lindsay bedankt voor alle kaarten, bloemen, knuffels en andere cadeaus; ze vindt het allemaal erg leuk.

2 november

  Deze site wordt weer te vol dus voor verder nieuws klik dagboek vanaf 1 november

 

1 november Lindsay soms op de andere zij leggen, soms even in de rolstoel zetten, soms eventjes in het trippelkarretje. Het gaat allemaal op een zeer bedaagd  tempo. Lindsay bepaalt het tempo en geeft soms aan iets niet te willen. Toch moet ze meer doen dan alleen maar passief liggen. Dus af en toe haar grenzen wat proberen te verleggen. Verder gaat het goed. De stijgende lijn zit erin.
 
31 oktober

Lekker kleine klusjes in huis doen, bezoek ontvangen. Lindsay steeds met zijn tweeŽn tillen (vindt Lindsay heel grappig). Geweldige dag niks doen.
Volgens ons heeft Lindsay niet te veel herinnering aan de operatie en het ziekenhuis. Ze leeft meer in het nu en haar rug doet vandaag pijn en dat is vervelend.

Kijk eens wat kan ik rechtop zitten

 

Rhona haar vriendinnen komen gezellig eten

30 oktober
Het lijkt wel een wonder zeggen we tegen elkaar. Vorige week nog op de intensive care en nu al weer een kwartiertje buiten in de zon.
29 oktober
Lindsay komt een beetje bij van alle drukte.
Ze ligt lekker in haar box met de knuffels en fotoboekjes te spelen. Vanmiddag de video van de Troubadour opgezet. Lindsay wordt helemaal luidruchtig ze herkent de kinderen en wijst ons er telkens op als er weer een ander in beeld komt, Bart, Fabianne, Hessel, Ella elke keer roept Lindsay  aa daa. (ze bedoelt  kijk daar). Vanmiddag even in haar trippelkarretje. (Zie de foto uit september). Die heeft een driehoekvorm dus steunt niet tegen haar rug. Dat ging heel goed. Volgende week begint de fysio en gaan de hechtingen eruit.
Lindsay in haar trippelkarretje  op 21 september 2005

Bezoek is natuurlijk van  harte welkom maar wil je eerst even bellen met Elly
 

28 oktober Gelukkig vandaag niet naar het ziekenhuis maar naar de bakker voor taart en slagroomsoesjes (daar is Lindsay dol op).Om 11 uur komt de ambulance voorrijden en Lindsay ligt daarna super tevreden in haar box. Je merkt wel aan haar dat ze nog heel ziek is want na vijf minuten wil ze al weer slapen. We zetten de verwarming iets hoger en laten haar stil liggen. Later rijdt ze een stukje in de rolstoel. Heeeel voorzichtig, maar ze komt langzaam vooruit. Dat is typisch onze Lindsepins rustig aan in haar eigen tempo. Vanmiddag gaat Lindsay lekker slapen in haar eigen bedje.
 
    Welkom thuis Lindsay
Onbekende graffiti artiest    

 

27 oktober Lindsay begroet me vrolijk vandaag. (Rhona is met de familie Thiry een dagje naar het dolfinarium). Lindsay is (minimaal) met eten begonnen en het blijft erin. Je moet denken aan een paar kruimeltjes koek en enkele schepjes vla.
De diŽtiste komt nog wat tips geven maar Elly vertelt hoe zij het altijd al doet en ik vraag me af wie er het meest van opgestoken heeft. Lindsay is natuurlijk geen gewoon kind met eten en Elly kent haar van haver tot gort om maar eens een beeldspraak in voedingstermen te gebruiken.
.
Ze knapt met het uur op zegt Elly en dat is de beste beschrijving die je kunt geven. Om 12 uur bevestigen de artsen dat als het zo blijft gaan dat ze morgen (vrijdag) naar huis mag. De ziekenauto voor het vervoer naar Callantsoog terug wordt besteld en haar vader is druk bezig het huis op te ruimen en slingers op te hangen ( en hij heeft er ook een biertje op genomen). Morgen feest. Al zal de revalidatie nog wel wat moeite kosten. Maar Lindsay is tot nu toe superflink en ijzersterk gebleken dus dat gaat lukken.

Ik hoop morgen de foto"s van haar thuiskomst aan de vaste volgers van deze site te kunnen presenteren.
 
Lindsay knapt zienderogen op Lindsay en Marita

Van het liedje "in een regenboogbossie" van de stichting de regenboogboom heeft Lindsay op haar slechtste dag toch nog plezier van gehad. Nu heeft ze ook nog een heel mooie CD gekregen, bedankt  Kijk eens op hun website: www.regenboogboom.nl
 

26 oktober Een veel fittere Lindsay troffen we aan. Wat een verbetering. Medisch gezien is de dokter tevreden. Lindsay heeft vandaag een half uurtje in haar rolstoel gezeten. Het enige probleem nu is dat ze nog niet eet of drinkt, als ze dat wel zou gaan doen dan zou de weg naar huis terug binnen bereik komen. Stilletjes hopen we van voor het weekend. Lindsay was vrolijk heeft weer oog voor haar omgeving kortom het gaat veel beter dan gisteren.
 
Rhona leest de kaarten voor Bezoek Weer in mijn rolstoel


Lindsay 24 oktober 12.30 uur
voor het eerst even op.

26 oktober om 13.15 uur

28 oktober 11.00 uur: weer thuis